פתחנו את היום בביקור בחוות דרך התבלינים, מקום קסום שמתמחה בגידול וייצור צמחי מרפא, תערובות ותבלינים איכותיים. במהלך הביקור, נחשפנו לריחות משכרים ולמגוון רחב של תבלינים ושמנים, ולמדנו על התהליכים הייחודיים שמאחורי כל מוצר. משם המשכנו לסיור בעין תינה, הידוע גם בשם "עין נוטרה". המעיין, הנובע בשיפוליה המערביים של רמת הגולן, סיפק לנו חוויה טבעית ויפהפייה. הלכנו במסלול המים, נהנינו משכשוך רגליים, וצפינו בנוף עוצר נשימה של האזור, שהעשיר את החוויה בחיבור לטבע. את היום סיימנו באווירה חגיגית במסעדת סאלמה, שם חיכתה לנו חאפלה בדואית אותנטית. הארוחה כללה מגוון מנות עשירות ומיוחדות, לצד הכנסת אורחים חמה ומפנקת. הטעמים, הניחוחות והאווירה היו חותם מושלם ליום מלא חוויות.